Overslaan en naar de inhoud gaan

A2 en A73 gedeeltelijk afgesloten door werkzaamheden

Geplaatst opvrijdag 30 augustus 2019 - 7:13

Rijkswaterstaat voert in de nacht van zaterdag op zondag onderhoud uit aan het asfalt ter hoogte van knooppunt Het Vonderen.

Tussen 31 augustus 21:00 uur en zondag 1 september 10:00 uur wordt er aan de weg gewerkt. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een extra reistijd van ongeveer tien minuten.

A2 en A73
De A2 is dan afgesloten tussen knooppunt Het Vonderen en afrit (45) Echt in de richting van Maastricht. De A73 tussen afrit (22) Maasbracht en knooppunt Het Vonderen in zuidelijke richting is ook dicht. Ten slotte kan ook geen gebruik worden gemaakt van afrit (22) Maasbracht op de A73 richting Maastricht.

Weersgevoelig
In geval van slecht weer is het mogelijk dat de werkzaamheden worden uitgesteld.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen