Overslaan en naar de inhoud gaan

A2 dit weekend deels afgesloten door werkzaamheden

Geplaatst opvrijdag 23 maart 2018 - 6:15

De A2 is aankomend weekend dicht tussen knooppunt Het Vonderen en Maarheeze richting Eindhoven.

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het asfalt tussen knooppunt Het Vonderen en Sint Joost en tussen Nederweert en Maarheeze. De afsluiting is van vrijdag 21:00 uur tot maandag 06:00 uur.

Omrijden
Weggebruikers kunnen omrijden via de A73 en A67 en moeten daardoor rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot twintig minuten.

Nog een afsluiting
Het is overigens niet de enige afsluiting. Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 09:00 uur kunnen automobilisten ook geen gebruik maken van de A2 tussen Kelpen-Oler en Nederweert in noordelijke richting.

Drie weekenden
In april kunnen weggebruikers drie weekenden de A2 voor een deel niet op. Dan worden tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Kruisdonk richting Maastricht werkzaamheden uitgevoerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen