Overslaan en naar de inhoud gaan

A2 deels dicht na ongeval: lange file vanaf Nederweert

Geplaatst opvrijdag 22 oktober 2021 - 14:17

Vanwege een ongeluk tussen een motorrijder en een automobilist is de A2 vrijdagmiddag dicht tussen de afslagen Kelpen-Oler en Grathem. Een lange file is het gevolg.

Rond 13:25 uur is een motorrijder achterop een auto gebotst op autosnelweg, ter hoogte van Hunsel. Als gevolg daarvan staat er een flinke file tussen Nederweert en Grathem.

Ambulance
De motorrijder is zwaargewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht, meldt een correspondent ter plaatse. Die voegt toe dat de auto moest remmen voor langzaam rijdend verkeer. De motorrijder heeft dat niet in de gaten gehad en is daardoor op de auto geklapt. De chauffeur van de auto is met de schrik vrij gekomen.

Video: Fer Traugott

Vanwege het ongeluk is een traumahelikopter geland, maar die bleek niet nodig te zijn. De ANWB adviseert automobilisten om de A2 te mijden en om te rijden via Venlo, over de A67 en de A73.

Hoelang het verkeer nog gestremd blijft, is niet bekend. Bekijk hier de actuele verkeersinformatie.

Vanwege het begin van de herfstvakantie in Limburg verwachtte de ANWB voor deze vrijdag sowieso al files in het zuiden van het land.

Lees ook: Mogelijk files door begin van herfstvakantie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen