Overslaan en naar de inhoud gaan

A2 afgesloten nadat betrokkene ongeval was gevlucht

Geplaatst opzaterdag 5 oktober 2019 - 0:54

De A2 is vrijdagavond laat tussen Grathem en Weert afgesloten geweest nadat de bestuurder van een auto die betrokken was geraakt bij een ongeval, te voet was gevlucht.

Dat meldt de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Warmtecamara
Omdat de politie geen idee had waar de man zich bevond en mogelijk langs de snelweg liep, werd besloten de weg in beide richtingen af te sluiten voor al het verkeer. De bestuurder had de beschadigde auto tegen de middengeleider achtergelaten en was er te voet vandoor gegaan. Politie en brandweer hebben met een warmtecamera gezocht, maar konden de gevluchte persoon niet vinden.

Gereanimeerd
Even daarvoor was de auto bij Ittervoort achterop een voorligger geklapt. De bestuurder van de aangereden auto raakte daarbij dusdanig gewond, dat deze even later op de snelweg gereanimeerd moest worden. Een oud-brandweerman zag het ongeval gebeuren en verleende volgens WeertDeGekste eerste hulp en seinde andere weggebruikers in. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Eindhoven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen