Twee weken geen actie Gele Hesjesbeweging op E25

Demonstranten van de Gele Hesjesbeweging zullen de komende twee weken geen actie voeren op de snelweg E25 bij Visé, tussen Maastricht en Luik.

A2 bij Meerssen dicht na ongeluk met meerdere auto's

De A2 richting Eindhoven was donderdagmorgen een tijdje afgesloten door een ongeluk met meerdere auto's bij Meerssen.

Collega-chauffeur: 'Landgraafse trucker was in shock'

Een collega van de Landgraafse trucker die vrijdagavond vermoedelijk een Geel Hesje heeft doodgereden op de A2 net over de grens bij Maastricht, zegt dat de Landgraafse vrachtwagenchauffeur 'in shock' was.

Emotionele eigenaar haalt doodgereden exotische kat op

De exotische kat die vrijdagavond dood werd gevonden langs de A2 in Born, is zondagochtend opgehaald door zijn eigenaar.

Aanrijding Gele Hesjes: Landgraafse trucker voortvluchtig

De politie heeft de Landgraafse trucker die wordt verdacht van het doodrijden van een demonstrant van de Gele Hesjes in Visé nog niet opgepakt.

'Limburgse trucker opgepakt voor doodrijden Geel Hesje'

De politie heeft een Limburgse trucker opgepakt voor de dodelijke aanrijding van een demonstrant van de Gele Hesjes.

Verkeerde trucker opgepakt na dodelijke aanrijding Geel Hesje

De 56-jarige vrachtwagenchauffeur uit Dongen die zaterdagavond werd opgepakt op verdenking van de dodelijke aanrijding van een demonstrant van de Gele Hesjes, is weer vrijgelaten.

Doodrijder Geel Hesje opgepakt in Tilburg

De vrachtwagenchauffeur die wordt verdacht van opzettelijke aanrijding van een geel hesje, bij de grens bij Eijsden, is zaterdagavond opgepakt.

'Gele Hesjes-activist struikelde vlak voor vrachtwagen'

De man die vrijdagavond om het leven kwam bij de Gele Hesjes-actie bij Visé, is volgens een getuige vlak voor de vrachtwagen gestruikeld.

Aangereden hesje is Belg (50), vrachtwagen nog spoorloos

De Gele Hesjes-activist die vrijdagavond vlak voor de grensovergang van de A2 naar Eijsden werd doodgereden, was een Belgische man van 50 jaar oud.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app