Overslaan en naar de inhoud gaan

90's Forever Indoor strikt Haddaway, 5ive en Paul Elstak

Geplaatst opwoensdag 22 augustus 2018 - 11:04

Dit jaar maken onder andere Haddaway, de Britse boyband 5ive en hardcore-dj Paul Elstak hun opwachting tijdens 90's Forever Indoor in het Mecc in Maastricht.

Dat heeft de organisatie van het festijn, dat dit jaar op 3 november plaatsvindt, bekendgemaakt.

Hits
Haddaway scoorde in de jaren '90 een kneiter van een hit met What is Love. Daarna had de zanger uit Trinidad en Tobago nog succes met het nummer Life. Daarnaast is 5ive een grote naam die naar Maastricht komt. De Britse boyband kan putten uit een breed repertoire. Met Slam Dunk stonden ze wereldwijd hoog in de hitlijsten. Het is overigens niet voor het eerst dat de boyband uit Londen naar Maastricht komt. Een paar jaar geleden waren ze ook al in het Mecc te bewonderen.

Verder komen dit jaar ook Paul Elstak, de Belgische Belgische dance-act Lasgo en Whigfield naar het feest in Maastricht.

Indoor en outdoor
Het populaire 90's-festijn heeft zowel een indoor- als een outdoorversie. In de wintermaanden is het Mecc het decor. In het zomer wordt het vliegveld omgetoverd tot festivalterrein. Zo stonden in juni onder andere Vengaboys en Sash op het podium bij Maastricht Aachen Airport.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen