Overslaan en naar de inhoud gaan

90's Forever cancelt optreden 'Atomic Kitten lookalikes'

Geplaatst opvrijdag 3 november 2017 - 8:19

90's Forever in Maastricht heeft het optreden van de Britse meidengroep Atomic Kitten afgeblazen.

Dat schrijft de organisatie van het feest, dat zaterdagavond in het Mecc plaatsvindt, in een bericht op de website.

Negatieve publiciteit
De organisatie van het nineties-feest rook onraad nadat de meidengroep herhaaldelijk negatief in het nieuws kwam. Zo zou er in Dubai een groepje hebben opgetreden als Atomic Kitten, maar stond er niemand van de originele bezetting op het podium. Volgens het management waren de zangeressen ziek en waren daarom lookalikes ingezet.

Geen covers
De organisatie van het populaire feest in Maastricht heeft hier geen trek in en heeft het optreden daarom op het allerlaatste moment geannuleerd. 90's Forever past voor een coverbandje om trouwe bezoekers niet teleur te stellen, zo schrijven ze.

Diva's of Dance
Ter vervanging worden de bezoekers zaterdagavond getrakteerd op Diva's of Dance. Dit is een act van de drie zangeressen Anita Doth (2Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) en Des'Ray (2 Brothers on the 4th Floor). Verder zullen onder andere Captain Jack, Charly Lownoise & Mental Theo en Ice MC voor het muzikale vermaak zorgen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen