Overslaan en naar de inhoud gaan

90's Forever cancelt optreden 'Atomic Kitten lookalikes'

Geplaatst opvrijdag 3 november 2017 - 8:19

90's Forever in Maastricht heeft het optreden van de Britse meidengroep Atomic Kitten afgeblazen.

Dat schrijft de organisatie van het feest, dat zaterdagavond in het Mecc plaatsvindt, in een bericht op de website.

Negatieve publiciteit
De organisatie van het nineties-feest rook onraad nadat de meidengroep herhaaldelijk negatief in het nieuws kwam. Zo zou er in Dubai een groepje hebben opgetreden als Atomic Kitten, maar stond er niemand van de originele bezetting op het podium. Volgens het management waren de zangeressen ziek en waren daarom lookalikes ingezet.

Geen covers
De organisatie van het populaire feest in Maastricht heeft hier geen trek in en heeft het optreden daarom op het allerlaatste moment geannuleerd. 90's Forever past voor een coverbandje om trouwe bezoekers niet teleur te stellen, zo schrijven ze.

Diva's of Dance
Ter vervanging worden de bezoekers zaterdagavond getrakteerd op Diva's of Dance. Dit is een act van de drie zangeressen Anita Doth (2Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) en Des'Ray (2 Brothers on the 4th Floor). Verder zullen onder andere Captain Jack, Charly Lownoise & Mental Theo en Ice MC voor het muzikale vermaak zorgen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen