Overslaan en naar de inhoud gaan

90's Forever cancelt optreden 'Atomic Kitten lookalikes'

Geplaatst opvrijdag 3 november 2017 - 8:19

90's Forever in Maastricht heeft het optreden van de Britse meidengroep Atomic Kitten afgeblazen.

Dat schrijft de organisatie van het feest, dat zaterdagavond in het Mecc plaatsvindt, in een bericht op de website.

Negatieve publiciteit
De organisatie van het nineties-feest rook onraad nadat de meidengroep herhaaldelijk negatief in het nieuws kwam. Zo zou er in Dubai een groepje hebben opgetreden als Atomic Kitten, maar stond er niemand van de originele bezetting op het podium. Volgens het management waren de zangeressen ziek en waren daarom lookalikes ingezet.

Geen covers
De organisatie van het populaire feest in Maastricht heeft hier geen trek in en heeft het optreden daarom op het allerlaatste moment geannuleerd. 90's Forever past voor een coverbandje om trouwe bezoekers niet teleur te stellen, zo schrijven ze.

Diva's of Dance
Ter vervanging worden de bezoekers zaterdagavond getrakteerd op Diva's of Dance. Dit is een act van de drie zangeressen Anita Doth (2Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) en Des'Ray (2 Brothers on the 4th Floor). Verder zullen onder andere Captain Jack, Charly Lownoise & Mental Theo en Ice MC voor het muzikale vermaak zorgen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen