Overslaan en naar de inhoud gaan

75 jaar bevrijding: lange file richting Margraten

Geplaatst opzondag 15 september 2019 - 15:41

Het verkeer richting de Amerikaanse begraafplaats in Margraten staat al de hele middag muurvast. Duizenden mensen willen zondag naar het Bevrijdingsconcert gaan.

Sommige bezoekers stonden een uur in de file op weg naar het concert.

Later begonnen
Het Liberation Concert, met onder meer de Philharmonie Zuid Nederland, zou eigenlijk beginnen om 15:00 uur, maar in verband met de files werd dat iets later om te voorkomen dat mensen een deel van het concert zouden missen. "Ik sta al een uur aan te schuiven en rij nu pas de parkeerplaats op", meldt een bezoeker van het concert om 15:30 uur aan L1. "Ik hoop dat ik nog iets kan zien van het concert".

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen