Max Verstappen_HD (18 jul 2020)

Gelijkenis tussen Schumacher en 'sensationele' Verstappen

Max Verstappen was sensationeel in de 70th Anniversary Grand Prix, meent technisch directeur Ross Brawn van de Formule 1.

ANP-420534927
Analyse: Witte streep is voor Verstappen een gouden greep

Max Verstappen verraste zondagmiddag vriend, vijand én zichzelf. De triomftocht op Silverstone was er een die voortkwam uit lef, risico en race-instinct, maar vooral het perfect uitvoeren van een bandenstrategie.

ANP-420535931
Sensatie op Silverstone: Verstappen klopt de Mercedessen

Mede met dank aan een superieure bandenstrategie heeft Max Verstappen zondagmiddag de 70th Anniversary Grand Prix weten te winnen op het circuit van Silverstone.

livesilvv
Teruglezen: Glorieuze middag voor Verstappen op Silverstone

Max Verstappen trok zondag op indrukwekkende wijze de 70th Anniversary Grand Prix naar zich toe. Herbeleef de overwinning via ons liveblog.

Max Verstappen (19 feb 2020)
Vrije training: Verstappen vierde, Mercedes deelt lakens uit

Net als in de eerste vrije training voor de 70th Anniversary Grand Prix hebben de Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas tijdens de tweede vrije training de snelste tijden gereden.

Max Verstappen
Verstappen begint weekend met derde tijd in vrije training

In de eerste vrije training voor de 70th Anniversary Grand Prix heeft Max Verstappen vrijdagmiddag de derde tijd geklokt. Niet geheel verrassend bleken de Mercedes-coureurs het snelst op Silverstone.

pitlanemiloumets
Pitlane met Milou Mets: Weer slijtageslag op Silverstone?

Race nummer zes van het Formule 1-seizoen staat voor de deur. Max Verstappen gaat weer zijn kunsten vertonen op Silverstone, waar het de vraag is of de bandenslijtageslag van vorige week een vervolg krijgt.

ANP-419959920 (1)
Pirelli: verband slijtage en lekke banden op Silverstone

Slijtage is toch de reden voor de lekke banden van Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en Carlos Sainz tijdens de Grote Prijs van Groot-Brittannië afgelopen zondag.

Max Verstappen (19 feb 2020)
Verstappen verwacht weer dominant Mercedes op Silverstone

Max Verstappen verwacht niet dat een mogelijk bandenprobleem Mercedes zal tegenhouden bij de tweede race in de Formule 1 op het circuit van Silverstone.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten