Max Verstappen_HD (18 jul 2020)

Gelijkenis tussen Schumacher en 'sensationele' Verstappen

Max Verstappen was sensationeel in de 70th Anniversary Grand Prix, meent technisch directeur Ross Brawn van de Formule 1.

ANP-420534927
Analyse: Witte streep is voor Verstappen een gouden greep

Max Verstappen verraste zondagmiddag vriend, vijand Ć©n zichzelf. De triomftocht op Silverstone was er een die voortkwam uit lef, risico en race-instinct, maar vooral het perfect uitvoeren van een bandenstrategie.

ANP-420535931
Sensatie op Silverstone: Verstappen klopt de Mercedessen

Mede met dank aan een superieure bandenstrategie heeft Max Verstappen zondagmiddag de 70th Anniversary Grand Prix weten te winnen op het circuit van Silverstone.

livesilvv
Teruglezen: Glorieuze middag voor Verstappen op Silverstone

Max Verstappen trok zondag op indrukwekkende wijze de 70th Anniversary Grand Prix naar zich toe. Herbeleef de overwinning via ons liveblog.

Max Verstappen (19 feb 2020)
Vrije training: Verstappen vierde, Mercedes deelt lakens uit

Net als in de eerste vrije training voor de 70th Anniversary Grand Prix hebben de Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas tijdens de tweede vrije training de snelste tijden gereden.

Max Verstappen
Verstappen begint weekend met derde tijd in vrije training

In de eerste vrije training voor de 70th Anniversary Grand Prix heeft Max Verstappen vrijdagmiddag de derde tijd geklokt. Niet geheel verrassend bleken de Mercedes-coureurs het snelst op Silverstone.

pitlanemiloumets
Pitlane met Milou Mets: Weer slijtageslag op Silverstone?

Race nummer zes van het Formule 1-seizoen staat voor de deur. Max Verstappen gaat weer zijn kunsten vertonen op Silverstone, waar het de vraag is of de bandenslijtageslag van vorige week een vervolg krijgt.

ANP-419959920 (1)
Pirelli: verband slijtage en lekke banden op Silverstone

Slijtage is toch de reden voor de lekke banden van Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en Carlos Sainz tijdens de Grote Prijs van Groot-Brittanniƫ afgelopen zondag.

Max Verstappen (19 feb 2020)
Verstappen verwacht weer dominant Mercedes op Silverstone

Max Verstappen verwacht niet dat een mogelijk bandenprobleem Mercedes zal tegenhouden bij de tweede race in de Formule 1 op het circuit van Silverstone.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten