Overslaan en naar de inhoud gaan

'68-jarige man misbruikte meisjes op paardenclub'

Geplaatst opmaandag 16 oktober 2017 - 12:47

Een man van 68 uit Leeuwen wordt verdacht van het plegen van ontucht op een paardenclub.

De man zou twee minderjarige meisjes geregeld hebben meegenomen voor een ritje met een koets. Op dat moment zouden er seksuele handelingen hebben plaatsgevonden, schrijft De Limburger.

Bekentenis
De verdachte werd in augustus opgepakt. Sinds dat moment zit hij in de cel. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem onder meer van verkrachting, aanranding en het binnendringen van het lichaam. Dat gebeurde tussen 2009 en 2016.

De verdachte bekende maandag tijdens de pro formazitting in de rechtbank de twee slachtoffers te hebben betast, maar de andere zaken ontkent hij. Hij betuigde in de rechtbank spijt van zijn daden.

Lees ook: Verdachte van ontucht met meisjes langer vast

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen