Edit - Zendmast (29 jul 2020)

5G-netwerk aangezet in Limburg

Wie een geschikte telefoon heeft, kan sinds woensdag gebruik maken van het 5G-netwerk. Dat is die dag aangezet in Limburg.

brand telefoonmast Roermond - 25 mei 2020 zendmast gsm
Man en vrouw in beeld na brand zendmast Roermond

Bij de telefoonmast in Roermond waar vorige maand brand werd gesticht, stond op het tijdstip van de brand een auto met daarin een man en een vrouw.

Brand zendmast A67 Maasbree (1 mei 2020)
Zendmastbrand Maasbree: donkerkleurige vluchtauto gezocht

Een donkerkleurige auto is kort na de brandstichting bij een zendmast in Maasbree weggereden.

Brand zendmast A67 Maasbree (1 mei 2020)
Daders zendmastbrand Maasbree nog voortvluchtig

De daders die begin deze maand brand hebben gesticht bij een zendmast in Maasbree zijn nog altijd voortvluchtig.

Brand zendmast A67 Maasbree (1 mei 2020)
Brandweer rukt uit voor brandje zendmast Maasbree

De brandweer is vrijdagavond laat met twee voertuigen uitgerukt voor een brand in een zendmast in Maasbree.

5G-netwerk
T-Mobile wil 5G-mast op Theater aan het Vrijthof

Telecomprovider T-Mobile is van plan de huidige zendmast van het bedrijf op het Theater aan het Vrijthof in Maastricht te upgraden naar een 5G-antenne.

Protest 5G 5G-netwerk Aluminiumfolie MAastricht (27 aug 2019)
Maastricht maakt bezwaar in Den Haag tegen 5G-netwerk

De gemeente Maastricht heeft bezwaren ingediend bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat tegen de aanpassing van de Telecomwet. Die aanpassing maakt de uitrol van het 5G-netwerk soepeler, maar dat roept vragen op in Maastricht.

5G-tegenstanders protesteren in Maastricht

Bijna honderd verontruste Maastrichtenaren demonstreerden dinsdag tegen het uitrollen van een 5G-netwerk in de stad, voorafgaand aan een vergadering van de gemeenteraad.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten