gemeentehuis venlo (27 feb 2020)

50Plus Venlo hekelt machtsstrijd in top partij

De drie gemeenteraadsleden van 50Plus in Venlo peinzen er niet over om uit de partij te stappen en zich aan te sluiten bij de nieuwe partij van het opgestapte landelijk boegbeeld Henk Krol.

Gouvernement iStock
50Plus in Limburgs Parlement blijft partij trouw

Anne Marie Fischer blijft 'gewoon' lid van het Limburgs Parlement voor de eenmansfractie 50Plus. Er is geen haar op haar hoofd dat eraan denkt om de partij vaarwel te zeggen en lid te worden van de nieuwe partij van Henk Krol, de opgestapte fractievoorzitter in de Tweede Kamer.

Sjors Peeters Venlo corona (24 mrt 2020)
Venlose wethouder niet langer in coma

De Venlose wethouder Sjors Peeters (50Plus) ligt niet meer in coma en is dinsdag van de intensive care verplaatst naar een covid19-afdeling van het Venlose VieCuri-ziekenhuis.

verpleeghuis ouderen zorg verpleging verzorging bejaardenhuis (stock)
50Plus wil zorghelden na coronacrisis in het zonnetje zetten

50Plus in het Limburgs Parlement wil dat alle medewerkers van ziekenhuizen en verzorgings-, en verpleeghuizen na afloop van de coronacrisis in het zonnetje worden gezet.

oude vrouw telefoon stockfoto (30 mrt 2020)
50PLUS: afschuw over coronatelefoontjes naar ouderen

Limburgse huisartsen mogen ouderen niet onverhoeds bellen met de vraag of zij in geval van een coronabesmetting wel of niet op de intensive care terecht willen komen.

'Van der Linden had op het lijsttrekkerschap gerekend'

Secretaris Jos van den Borne van 50Plus-Limburg denkt dat Statenlid Henk van der Linden naar Lokaal-Limburg is overgestapt, omdat hij niet is voorgedragen als lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen.

'Gebrek aan waardering' reden voor overstap Van der Linden

Een gebrek aan waardering voor zijn werk als Statenlid door het Limburgs bestuur van 50Plus is voor Henk van der Linden een belangrijke reden geweest om over te stappen naar de fractie van Lokaal-Limburg.

Statenlid Van der Linden verruilt 50Plus voor Lokaal-Limburg

Statenlid Henk van der Linden verlaat 50Plus en stapt per direct over naar de fractie van Lokaal-Limburg.

Tweede Kamer: 'Verbreding A67 blijft voorlopig beperkt'

Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer legt zich erbij neer dat de verbreding van de A67, naar twee keer drie rijstroken, voorlopig beperkt blijft tot het stuk tussen knooppunt Leenderheide bij Eindhoven en Geldrop.

Jos van Rey
Van Rey: 'Begrijp ophef over lidmaatschap 50Plus niet'

Jos van Rey begrijpt de ophef niet over het feit dat hij lid is geworden van 50Plus.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten