Overslaan en naar de inhoud gaan

5.000 euro voor gouden tip autobranden in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 8 januari 2016 - 8:33

Het Openbaar Ministerie Limburg looft een beloning van maximaal 5.000 euro uit in het onderzoek naar de autobranden in Maastricht.

Tips die leiden tot de aanhouding van één of meerdere verdachten komen in aanmerking voor de beloning. De hoogte van de beloning wordt bepaald door de bijdrage van de tip aan het onderzoek.

Reeks autobranden
Sinds april 2015 gingen meer dan 50 auto's door brandstichting in vlammen op. De politie is al maanden met het onderzoek bezig en roept de hulp van de inwoners van Maastricht in. Bewoners van met name Oost-Maastricht wordt gevraagd extra alert te zijn. Tips kunnen telefonisch en per e-mail gemeld worden.

Bron: Politie

Bekijk een overzicht van de autobranden in Maastricht op de kaart.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Opnieuw auto in brand in Maastricht
brand, autobrand, maastricht
Weer autobranden in Maastricht
Weer autobrand in Maastricht, numero 38
Autobrand Maastricht
Brandweer blust brandende auto in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen