Overslaan en naar de inhoud gaan

50 lekkende vaten met chemisch afval gedumpt bij Berg

Geplaatst opdonderdag 18 februari 2016 - 9:54

Onbekenden hebben in de nacht van woensdag op donderdag zo’n vijftig vaten met chemisch afval gedumpt op de Kuitenbergwerg tussen Amby en Berg.

Vermoedelijk gaat het om resten uit een drugslaboratorium. De vaten werden donderdagochtend ontdekt door een wandelaar, die meteen de politie in seinde. Toen bleek dat uit enkele vaten vloeistof lekte, werd de omgeving hermetisch afgesloten.

Volgens een buurtbewoonster die met haar hondje werd tegengehouden bij een van de politie-afzettingen wordt er in het buitengebied tussen Maastricht en Berg en Terblijt regelmatig afval gedumpt.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Drugsafval gevonden in Berg en Terblijt
Grote brand in loods in Berg en Terblijt
Brand Berg en Terblijt onder controle
Asbest vrijgekomen bij brand Berg en Terblijt
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen