Overslaan en naar de inhoud gaan

40ste editie Bospop weer drie dagen en op groter terrein

Geplaatst opwoensdag 23 oktober 2019 - 20:38

De 40ste editie van Bospop zal toch een driedaags festival zijn. Daarnaast zal het festivalterrein groter zijn.

Dit laat de organisatie van het festival in Weert weten. Ook de camping zal vier dagen geopend zijn.

Evenaren
Eigenlijk zou de editie van dit jaar eenmalig drie dagen zijn. "Drie dagen was een succes, maar het ligt ook aan het aanbod van de bands en natuurlijk willen we met ons 40-jarig jubileum vorig jaar op zijn minst evenaren", laat Koen Klomp namens de organisatie van Bospop weten.

Act
Op donderdag 9 juli zal er op de vooravond van Bospop op het evenemententerrein A2 Weert Noord een los concert plaatsvinden. Welke act daar acte de présence geeft zal Mojo Concerts, de organisator van het concert, later bekend maken.

Op 10, 11 en 12 juli zal de 40ste editie van Bospop plaatsvinden.

Lees ook: Natte start voor recorddruk Bospop

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen