Overslaan en naar de inhoud gaan

40ste editie Bospop krijgt vorm: nog meer nieuwe namen

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 11:00

Bospop heeft onder anderen Lionel Richie, Kensington, Melissa Etheridge, Joe Bonamassa, Seasick Steve en Beth Hart aan het affiche van de jubileumeditie van het festival toegevoegd.

De populaire Nederlandse band Kensington sluit de 40ste editie van Bospop af.

Hello
Verder tovert de organisatie Lionel Richie uit de hoge hoed. De Amerikaanse hitmachine, bekend van nummers als Hello, All Night Long en Dancing On The Ceiling, moet zaterdag 11 juli voor een meezingfeestje zorgen als afsluiter.

Sting
Donderdagochtend werd Sting als eerste headliner aangekondigd. De voormalig frontman van The Police zou eigenlijk vorig jaar al naar Bospop komen, maar wegens stemproblemen moest hij op het laatste moment verstek laten gaan. De Engelsman sluit de eerste dag van Bospop (10 juli) af.

Lees ook: Herkansing voor Sting op Bospop

Variatie
De organisatie maakt ook de komst van White Lies, Jett Rebel, Heather Nova, Passenger, Beth Hart en blueslegende Walter Trout wereldkundig. De Rammstein tributeband Stahlzeit gaat voor het nodige gitaargeweld zorgen. Verder zijn volgend jaar ook BLØF en De Dijk in Weert te bewonderen.

Jubileum
Speciaal voor het jubileum duurt Bospop drie dagen. Om het jubileumfeest extra goed te vieren wordt het festivalterrein vergroot en komen er meer drink- en eetgelegenheden. De kaartverkoop start zaterdag 14 december.

Extra concert
Een dag voordat Bospop losbarst, wordt er op het festivalterrein al een concert gegeven. Iron Maiden staat 9 juli op het podium in Weert. Behalve van de legendarische Britse rockers kunnen liefhebbers die dag ook genieten van Alter Bridge en Airbourne.

Lees ook: Iron Maiden geeft aftrap jubileumeditie Bospop

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen