Overslaan en naar de inhoud gaan

40ste editie Bospop krijgt vorm: nog meer nieuwe namen

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 11:00

Bospop heeft onder anderen Lionel Richie, Kensington, Melissa Etheridge, Joe Bonamassa, Seasick Steve en Beth Hart aan het affiche van de jubileumeditie van het festival toegevoegd.

De populaire Nederlandse band Kensington sluit de 40ste editie van Bospop af.

Hello
Verder tovert de organisatie Lionel Richie uit de hoge hoed. De Amerikaanse hitmachine, bekend van nummers als Hello, All Night Long en Dancing On The Ceiling, moet zaterdag 11 juli voor een meezingfeestje zorgen als afsluiter.

Sting
Donderdagochtend werd Sting als eerste headliner aangekondigd. De voormalig frontman van The Police zou eigenlijk vorig jaar al naar Bospop komen, maar wegens stemproblemen moest hij op het laatste moment verstek laten gaan. De Engelsman sluit de eerste dag van Bospop (10 juli) af.

Lees ook: Herkansing voor Sting op Bospop

Variatie
De organisatie maakt ook de komst van White Lies, Jett Rebel, Heather Nova, Passenger, Beth Hart en blueslegende Walter Trout wereldkundig. De Rammstein tributeband Stahlzeit gaat voor het nodige gitaargeweld zorgen. Verder zijn volgend jaar ook BLØF en De Dijk in Weert te bewonderen.

Jubileum
Speciaal voor het jubileum duurt Bospop drie dagen. Om het jubileumfeest extra goed te vieren wordt het festivalterrein vergroot en komen er meer drink- en eetgelegenheden. De kaartverkoop start zaterdag 14 december.

Extra concert
Een dag voordat Bospop losbarst, wordt er op het festivalterrein al een concert gegeven. Iron Maiden staat 9 juli op het podium in Weert. Behalve van de legendarische Britse rockers kunnen liefhebbers die dag ook genieten van Alter Bridge en Airbourne.

Lees ook: Iron Maiden geeft aftrap jubileumeditie Bospop

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen