Overslaan en naar de inhoud gaan

40ste editie Bospop krijgt vorm: nog meer nieuwe namen

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 11:00

Bospop heeft onder anderen Lionel Richie, Kensington, Melissa Etheridge, Joe Bonamassa, Seasick Steve en Beth Hart aan het affiche van de jubileumeditie van het festival toegevoegd.

De populaire Nederlandse band Kensington sluit de 40ste editie van Bospop af.

Hello
Verder tovert de organisatie Lionel Richie uit de hoge hoed. De Amerikaanse hitmachine, bekend van nummers als Hello, All Night Long en Dancing On The Ceiling, moet zaterdag 11 juli voor een meezingfeestje zorgen als afsluiter.

Sting
Donderdagochtend werd Sting als eerste headliner aangekondigd. De voormalig frontman van The Police zou eigenlijk vorig jaar al naar Bospop komen, maar wegens stemproblemen moest hij op het laatste moment verstek laten gaan. De Engelsman sluit de eerste dag van Bospop (10 juli) af.

Lees ook: Herkansing voor Sting op Bospop

Variatie
De organisatie maakt ook de komst van White Lies, Jett Rebel, Heather Nova, Passenger, Beth Hart en blueslegende Walter Trout wereldkundig. De Rammstein tributeband Stahlzeit gaat voor het nodige gitaargeweld zorgen. Verder zijn volgend jaar ook BLØF en De Dijk in Weert te bewonderen.

Jubileum
Speciaal voor het jubileum duurt Bospop drie dagen. Om het jubileumfeest extra goed te vieren wordt het festivalterrein vergroot en komen er meer drink- en eetgelegenheden. De kaartverkoop start zaterdag 14 december.

Extra concert
Een dag voordat Bospop losbarst, wordt er op het festivalterrein al een concert gegeven. Iron Maiden staat 9 juli op het podium in Weert. Behalve van de legendarische Britse rockers kunnen liefhebbers die dag ook genieten van Alter Bridge en Airbourne.

Lees ook: Iron Maiden geeft aftrap jubileumeditie Bospop

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen