Overslaan en naar de inhoud gaan

3FM sluit Paul, Domien en Giel op in Heerlen

Geplaatst opdinsdag 10 november 2015 - 16:25

De 3FM-dj's Paul Rabbering, Domien Verschuuren en Giel Beelen worden in de week voor Kerstmis opgesloten in het Glazen Huis in Heerlen.

Dat maakte radiozender 3FM dinsdagmiddag bekend. Roosmarijn Reijmer, Michiel Veenstra, Frank van der Lende, Eva Koreman en Wijnand Speelman zijn de gegadigden die de drie dj's bijstaan.

Hoofdrolspelers
De dj's, die van 18 tot en met 24 december in het Glazen Huis wonen, zijn de drie hoofdrolspelers tijdens Serious Request. De presentatoren maken ter plaatse radio. Ze wisselen elkaar af en draaien vooral verzoeknummers. Ook ontvangen ze verschillende artiesten en andere - bekende en onbekende - gasten. Onderdeel van de populaire actie is dat de dj's gedurende de tijd dat ze opgesloten zitten niks mogen eten.

Niet de eerste keer
De drie dj's zaten al eerder in het Glazen Huis. Voor Domien is het de tweede keer, hij deed het vorig jaar voor het eerst. Paul laat zich voor de derde keer opsluiten en voor Giel is het alweer de negende editie.

Het Glazen Huis staat dit jaar op het Pancratiusplein in Heerlen. Er wordt geld opgehaald voor kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.

Lees ook: Giel Beelen: 'Limburg is nu echt aan de beurt'.

Lees hier meer nieuws over het Glazen Huis in Heerlen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP, Giel Beelen
Giel Beelen wil zich laten opsluiten in Heerlen
Serious Request Glazen Huis (18 decemeber 2015)
Lex Uiting heeft zin in Serious Request
Serious Request 2015
'Oorlogsslachtoffer' Serious Request blijkt betaald model
'Dit jaar minder aandacht voor Serious Request'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten