Overslaan en naar de inhoud gaan

3FM Serious Request start dit jaar in Roermond

Geplaatst opwoensdag 8 juli 2020 - 9:48

Roermond is dit jaar de startplaats van 3FM Serious Request: The Lifeline. Het is de tweede keer dat het vernieuwde Serious Request in Limburg start. In 2018 was Weert de startplaats.

Het is tevens het laatste jaar dat 3FM en het Rode Kruis samenwerken.

Wandelen
In de week voor kerst lopen dj's van 3FM door Nederland om geld op te halen voor het Rode Kruis. Woensdagochtend maakt de zender bekend dat Roermond de startplaats is. De finale vindt plaats in Zwolle. Voorwaarde is overigens wel dat de maatregelen het toelaten om het lopende evenement te organiseren.

Rode Kruis
Daarnaast maakte 3FM bekend dat het de laatste keer zal zijn dat 3FM geld gaat ophalen voor het Rode Kruis. Zendermanager Sharid Alles zegt daarover: "We voelen de behoefte om verder te kijken dan een doel of thema dat gebonden is aan noodhulp zoals het Rode Kruis deze biedt, vandaar het besluit om deze editie een laatste keer samen te werken met het Rode Kruis."

Zeventien jaar
De zender werkte zeventien jaar samen met het Rode Kruis. Tot en met 2017 werd er geld opgehaald via het Glazen Huis. In 2015 stond het Glazen Huis op het Pancratiusplein in Heerlen. In 2018 gooide 3FM het roer om en besloot de radiozender een wandeltocht te gaan organiseren door Nederland. Weert had toen als startplaats de primeur.

De wandelroute en de invulling van de inzamelingsactie worden later bekendgemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen