Overslaan en naar de inhoud gaan

3FM-dj 'helpt' met zoeken naar verdwenen sleutel Glazen Huis

Geplaatst opdinsdag 21 november 2017 - 16:24

Cliënten van zorginstelling Op de Bies in Landgraaf hebben een filmpje gemaakt over de 'verdwenen sleutel' van hun eigen Glazen Huis.

In de video gaan De Thunderbies, verwijzend naar de voormalige sciencefiction-serie van de BBC, op zoek naar de sleutel van het huis. Daarbij is ook een gastrol weggelegd voor 3FM-dj Wijnand Speelman.

Glazen Huis
Net als vorig jaar wordt een aantal cliënten eind dit jaar opgesloten in hun eigen Glazen Huis. Dit jaar sluiten de deuren van het huis op 14, 15, 16 en 17 december. Er wordt dan radio gemaakt en geld opgehaald voor een goed doel.

Is de video niet zichtbaar? Klik dan hier om het filmpje op Facebook te bekijken.

Vorig jaar haalde Op de Bies tienduizend euro op met het Glazen Huis. Dat geld werd gebruikt voor het opknappen van de snoezelruimte van de zorginstelling.

Lees ook: Glazen Huis-actie: 10.000 euro voor snoezelruimte

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen