Overslaan en naar de inhoud gaan

300 kilo vlees buitgemaakt bij inbraak Blitterswijck

Geplaatst opdinsdag 13 augustus 2019 - 22:05

Boerderijwinkel Wijnhoverhof in Blitterswijck is nog geen drie maanden open, maar heeft al een opmerkelijke en vooral vervelende inbraak te pakken.

Onverlaten hebben tussen zaterdagmiddag en maandagmorgen namelijk ruim 300 kilo vlees buitgemaakt.

Pas net open
Winkeleigenaar Job Camps baalt ervan: "We zijn sinds eind mei geopend en dan is dit wel een flinke domper." Volgens Camps heeft het vlees, voornamelijk rund- en lamsvlees, een verkoopwaarde van 4000 euro. "Het is duur vlees."

Nauwelijks braaksporen
In welke hoek hij de daders moet zoeken, weet Camps niet. Al vermoedt hij wel dat de daders hebben geweten waar het ingevroren vlees was opgeslagen. "Ze wisten precies waar ze moesten zijn. Braaksporen zijn er verder niet."

Grote vrieskisten
Hij begrijpt ook niet zo goed wat de dieven met het ingevroren vlees van plan waren. "Als je dit thuis wil bewaren, dan heb je wel een paar hele grote vrieskisten nodig. 300 kilo vlees werk je niet zomaar even weg." Camps sluit niet uit dat de inbrekers met een koelwagen zijn gekomen.

Inmiddels heeft Camps aangifte gedaan bij de politie. Via een bericht op Facebook roept hij mensen die iets verdachts hebben gezien op zich bij hem te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen