Overslaan en naar de inhoud gaan

300 kilo vlees buitgemaakt bij inbraak Blitterswijck

Geplaatst opdinsdag 13 augustus 2019 - 22:05

Boerderijwinkel Wijnhoverhof in Blitterswijck is nog geen drie maanden open, maar heeft al een opmerkelijke en vooral vervelende inbraak te pakken.

Onverlaten hebben tussen zaterdagmiddag en maandagmorgen namelijk ruim 300 kilo vlees buitgemaakt.

Pas net open
Winkeleigenaar Job Camps baalt ervan: "We zijn sinds eind mei geopend en dan is dit wel een flinke domper." Volgens Camps heeft het vlees, voornamelijk rund- en lamsvlees, een verkoopwaarde van 4000 euro. "Het is duur vlees."

Nauwelijks braaksporen
In welke hoek hij de daders moet zoeken, weet Camps niet. Al vermoedt hij wel dat de daders hebben geweten waar het ingevroren vlees was opgeslagen. "Ze wisten precies waar ze moesten zijn. Braaksporen zijn er verder niet."

Grote vrieskisten
Hij begrijpt ook niet zo goed wat de dieven met het ingevroren vlees van plan waren. "Als je dit thuis wil bewaren, dan heb je wel een paar hele grote vrieskisten nodig. 300 kilo vlees werk je niet zomaar even weg." Camps sluit niet uit dat de inbrekers met een koelwagen zijn gekomen.

Inmiddels heeft Camps aangifte gedaan bij de politie. Via een bericht op Facebook roept hij mensen die iets verdachts hebben gezien op zich bij hem te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen