Overslaan en naar de inhoud gaan

3-1 winst voor Peelpush in Apeldoorn tegen Alterno

Geplaatst opwoensdag 29 januari 2020 - 21:47

Peelpush heeft de volleybalwedstrijd tegen Alterno gewonnen. In Apeldoorn eindigde de eredivisiewedstrijd in een 3-1 zege voor de vrouwen uit Meijel.

De eerste set ging lang gelijk op, maar na 13-13 sloegen de vrouwen uit Meijel een gat van zes punten. In de slotfase kwam Alterno nog angstvallig dichtbij, maar de vrouwen uit Apeldoorn konden Peelpush toch niet van de 23-25 setwinst afhouden.

Voortvarend
Peelpush begon voortvarend aan de tweede set, sloeg een flink gat en won de set met 17-25.

In de derde set stond Alterno lange tijd voor. Peelpush boog een 14-12 achterstand om in een 16-19 voorsprong, maar zag Alterno terugkomen, een 23-24 achterstand wegwerken en de set alsnog met 26-24 winnen.

Weinig moeite
Die inspanning had aardig wat van de Apeldoornse vrouwen gevergd. Peelpush in de vierde set weinig moeite meer Alterno kon Peelpush In de beginfase nog even volgen, maar daarna sloeg Peelpush een gat. Het team van coach Johan Leenders won de set met 12-25 en kon met een 3-1 overwinning naar huis terugkeren.

Peelpush staat met 18 punten uit zestien wedstrijden achtste in de eredivisie. FAST uit Gennep heeft 1 punt meer dan de Meijelse vrouwen, staat zevende in het klassement en heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV