Overslaan en naar de inhoud gaan

296 doelpunten verlengen contract bij Handbal Venlo

Geplaatst opwoensdag 25 april 2018 - 11:10

De zussen Janiek en Lianne van Sleeuwen spelen ook komend seizoen in dienst van Cabooter Handbal Venlo.

Het tweetal was met hun scorend vermogen in het afgelopen seizoen van grote waarde voor de Eredivisie-club.

Helft van de goals
De zusjes tekenden voor de helft van alle Venlose treffers: 296 van de 590 goals kwam op naam van een van de Van Sleeuwens. Handbal Venlo eindigde dit seizoen op de zesde plek en bereikte ook de halve finale van het bekertoernooi.

Top-3
De club heeft een plekje in de top-3 als doelstelling voor de komende jaargang. Daarnaast geven de Van Leeuwen-zussen aan meer ervaring te willen opdoen en hopen zij dat het team als collectief sterker en constanter kan worden.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen