Overslaan en naar de inhoud gaan

240 uur taakstraf geëist voor doodrijden meisje (17)

Geplaatst opdinsdag 25 augustus 2015 - 18:02

Tegen een 64-jarige buschauffeur is een taakstraf van 240 uur geëist. De vrouw reed in september vorig jaar in Maastricht een 17-jarig meisje op een fiets dood.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) had ze dat kunnen voorkomen door beter op te letten. Naast de taakstraf, eist het OM zes weken voorwaardelijke gevangenisstraf en drie jaar ontzegging van de rijbevoegheid.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Taakstraf in zaak Hypo-Leasing in Maastricht
240 uur taakstraf voor doodrijden meisje (17) Maastricht
Opa krijgt taakstraf voor ontucht met kleindochter
OM eist 100 uur taakstraf tegen schietende agent
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen