Overslaan en naar de inhoud gaan

240 kinderen verrast met speelgoed- en fashioncheques

Geplaatst opdinsdag 21 december 2021 - 11:36

Voor de feestdagen zijn 240 kinderen in Beek verrast met een speelgoed- en een fashioncheque. Het gaat om kinderen uit gezinnen met een smalle beurs.

Voor het tweede jaar op rij stelt het Beekse bedrijf A.S. Lifttechniek de speelgoedcadeaubonnen beschikbaar. De gemeente Beek voegt aan het cadeau een fashioncheque toe.

Heel trots
"We vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. Ook kinderen die het thuis niet breed hebben." Wethouder Thijs van Es is er trots op dat het de gemeente weer gelukt is om fashioncheques beschikbaar te stellen voor deze kinderen. "Maar wat mij nog trotser maakt, is dat een Beeks bedrijf zich het lot van deze kinderen opnieuw heeft aangetrokken."

aanbieden speelgoedcheque AS Lifttechniek - 21 dec 2021
Foto: Gemeente Beek

Cadeautjes
Met de speelgoedbonnen kunnen de gezinnen voor 50 euro cadeautjes kopen bij de Intertoys. De fashioncheques zijn 75 euro waard en bij diverse modewinkels te besteden. Vanwege de lockdown is fysiek winkelen voor de kerstdagen niet mogelijk, maar de speelgoedwinkel biedt wel een 'click and collect'-service aan zodat de cadeautjes toch nog op tijd onder de kerstboom gelegd kunnen worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen