Overslaan en naar de inhoud gaan

23 klanten bekennen in loverboyzaak Valkenburg

Geplaatst opwoensdag 22 april 2015 - 6:05

In het onderzoek in de Valkenburgse zedenzaak hebben 23 mannen bekend dat ze in een hotel seks hebben gehad met een 16-jarig meisje.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft dit dinsdag bevestigd.

60 mannen
Het OM heeft tot nu toe zestig mannen verhoord. Ze worden verdacht van ontucht met het minderjarige meisje dat gewerkt zou hebben voor loverboy Armin A. (21). Op korte termijn worden nog 'minder dan tien' mannen als verdachte aan de tand gevoeld, zegt een woordvoerster.

Gokken
Het slachtoffer zou onder de schuilnaam Kimberley 3000 euro hebben verdiend. Met dat geld zou Armin A. in een casino hebben gegokt. In een enkel geval zou 'Kimberley' met hem zijn meegegaan. Het OM heeft nog niet beslist of, en welke klanten van het meisje vervolgd zullen worden.

DNA
Een verklaring die gelezen kan worden als een bekentenis, is onvoldoende om met kans op succes voor de rechter te brengen. Daarvoor is aanvullende bewijs nodig, bijvoorbeeld DNA-materiaal. Voor zover bekend hebben acht mannen een bevel gekregen DNA af te staan.

Lees hier meer over de zedenzaak in Valkenburg.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

OM nagelt mannen in loverboyzaak bewust aan schandpaal
OM eist drie jaar cel tegen loverboy Armin A.
Armin A. wordt niet onderzocht in Pieter Baan Centrum
Verdachte Valkenburgse sekszaak was groepsleider jeugdzorg
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen