Overslaan en naar de inhoud gaan

23 klanten bekennen in loverboyzaak Valkenburg

Geplaatst opwoensdag 22 april 2015 - 6:05

In het onderzoek in de Valkenburgse zedenzaak hebben 23 mannen bekend dat ze in een hotel seks hebben gehad met een 16-jarig meisje.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft dit dinsdag bevestigd.

60 mannen
Het OM heeft tot nu toe zestig mannen verhoord. Ze worden verdacht van ontucht met het minderjarige meisje dat gewerkt zou hebben voor loverboy Armin A. (21). Op korte termijn worden nog 'minder dan tien' mannen als verdachte aan de tand gevoeld, zegt een woordvoerster.

Gokken
Het slachtoffer zou onder de schuilnaam Kimberley 3000 euro hebben verdiend. Met dat geld zou Armin A. in een casino hebben gegokt. In een enkel geval zou 'Kimberley' met hem zijn meegegaan. Het OM heeft nog niet beslist of, en welke klanten van het meisje vervolgd zullen worden.

DNA
Een verklaring die gelezen kan worden als een bekentenis, is onvoldoende om met kans op succes voor de rechter te brengen. Daarvoor is aanvullende bewijs nodig, bijvoorbeeld DNA-materiaal. Voor zover bekend hebben acht mannen een bevel gekregen DNA af te staan.

Lees hier meer over de zedenzaak in Valkenburg.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

OM nagelt mannen in loverboyzaak bewust aan schandpaal
OM eist drie jaar cel tegen loverboy Armin A.
Armin A. wordt niet onderzocht in Pieter Baan Centrum
Verdachte Valkenburgse sekszaak was groepsleider jeugdzorg
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen