Overslaan en naar de inhoud gaan

23 klanten bekennen in loverboyzaak Valkenburg

Geplaatst opwoensdag 22 april 2015 - 6:05

In het onderzoek in de Valkenburgse zedenzaak hebben 23 mannen bekend dat ze in een hotel seks hebben gehad met een 16-jarig meisje.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft dit dinsdag bevestigd.

60 mannen
Het OM heeft tot nu toe zestig mannen verhoord. Ze worden verdacht van ontucht met het minderjarige meisje dat gewerkt zou hebben voor loverboy Armin A. (21). Op korte termijn worden nog 'minder dan tien' mannen als verdachte aan de tand gevoeld, zegt een woordvoerster.

Gokken
Het slachtoffer zou onder de schuilnaam Kimberley 3000 euro hebben verdiend. Met dat geld zou Armin A. in een casino hebben gegokt. In een enkel geval zou 'Kimberley' met hem zijn meegegaan. Het OM heeft nog niet beslist of, en welke klanten van het meisje vervolgd zullen worden.

DNA
Een verklaring die gelezen kan worden als een bekentenis, is onvoldoende om met kans op succes voor de rechter te brengen. Daarvoor is aanvullende bewijs nodig, bijvoorbeeld DNA-materiaal. Voor zover bekend hebben acht mannen een bevel gekregen DNA af te staan.

Lees hier meer over de zedenzaak in Valkenburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

OM nagelt mannen in loverboyzaak bewust aan schandpaal
OM gaat 29 verdachten vervolgen in Valkenburgse zedenzaak
Armin A. wordt niet onderzocht in Pieter Baan Centrum
OM eist drie jaar cel tegen loverboy Armin A.
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen