Overslaan en naar de inhoud gaan

218 inschrijvingen voor LVK 2015

Geplaatst opmaandag 8 december 2014 - 20:03

Er zijn 218 inzendingen binnengekomen voor het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2015.

Dat zijn er vijftien meer dan bij de vorige editie.

Verdeling
Vooral het zuiden van de provincie is druk geweest met componeren, want daar zijn 103 carnavalsnummers ingestuurd. Uit Midden-Limburg komen 50 composities, Noord-Limburg levert er 65. Daarvan komen er 14 uit Venlo, die als gemeente het grootste aantal liedjes afvaardigt. In Zuid-Limburg is Heerlen hofleverancier met 11 stuks.

Halve en hele finale
Uit de ruim 200 kandidaten selecteert de jury 60 nummers die door mogen naar de halve finales. Die worden op 2, 9 en 16 januari gehouden, en rechtstreeks uitgezonden bij L1.
De finale van het LVK is op 30 januari in de Rodahal in Kerkrade.

Dit jaar werd het LVK gewonnen door De Toddezèk met Onhendig Leedje.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Het publiek tijdens de LVK-finale van 2011
LVK-finale is nog niet uitverkocht
Organisatie LVK waakzaam bij finale in Rodahal
Spik en Span winnen LVK 2015
Het publiek tijdens de LVK-finale van 2011
Venlo heerst bij halve finale LVK
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen