Overslaan en naar de inhoud gaan

2000 deelnemers op hardloopschoenen voor virtuele Venloop

Geplaatst opmaandag 29 maart 2021 - 15:42

Ongeveer 2000 deelnemers hebben afgelopen weekend meegedaan aan de virtuele editie van de Venloop.

Het was vanwege de coronabeperkingen geen editie zoals deelnemers gewend waren. Omdat het een virtueel evenement betrof, was het bovendien niet per se aan Venlo gebonden; lopers konden vanuit hun eigen woonplaats deelnemen.

Hardlopers en wandelaars
De virtuele editie was er voor zowel hardlopers als wandelaars. Alle afstanden en onderdelen die bij het reguliere evenement worden aangeboden, waren bij dit evenement ook beschikbaar.

Lees ook: Wel een virtuele editie van Venloop eind maart

Telefoonapp
Via de Venloop-app konden deelnemers meedoen. Het startschot, realistische geluiden en meldingen bij het passeren van de kilometerpunten waren te zien in de app. Hiermee wilde de organisatie toch het 'Venloop-gevoel' overbrengen. "Wat ons betreft een geslaagd evenement. Al hopen we natuurlijk dat het in de toekomst weer snel op de vertrouwde manier door kan gaan", laat de organisatie weten.

Lees ook: Venloop 2021 verplaatst naar nieuwe datum

Verplaatsing
De reguliere Venloop wordt normaal in maart gehouden. Vanwege corona is dat voor dit jaar verplaatst naar 15 tot en met 19 september. Om het maartse Venloop-gevoel er toch in te houden bij de deelnemers werd afgelopen weekend de virtuele editie gehouden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen