Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: zorgmedewerkers mogen jureren tijdens LVK

Geplaatst opwoensdag 24 november 2021 - 12:00

Zorgmedewerkers in de jury van het LVK, de anderhalvemetermaatregel is terug en een chauffeur krijgt gevaarlijke stof in ogen. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Stichting LVK wil een jury met zorgmedewerkers in 2022
Voor het 46ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer is stichting LVK op zoek naar zorgmedewerkers om hun jury te versterken. Deze komt naast de Vastelaovesjury en de Oud-finalistenjury te zitten. Dat meldt stichting LVK woensdagmorgen. De eerste 25 inschrijvingen maken kans op een plekje in de Jury Zorgpersoneel. Daarvan komen er 11 in de jury terecht. Lees hier meer.

Live: 1,5 meterregel weer ingevoerd
De volgende vergadering van het Outbreak Management Team (OMT) blijft voorlopig voor vrijdag gepland staan. De bijeenkomst wordt vooralsnog niet vervroegd, laat een woordvoerder weten. Het team adviseert het kabinet over de coronamaatregelen. Intensivist Diederik Gommers had opgeroepen om woensdag al te vergaderen. Hij wil snel adviseren over strenge maatregelen, omdat volgens hem over tien dagen 'code zwart' dreigt te ontstaan. Volg hier het liveblog.

Chauffeur krijgt gevaarlijke stof in ogen
Een chauffeur heeft woensdagochtend in Schinnen een gevaarlijke stof in zijn ogen gekregen. Volgens de politie zou het gaan om ongebluste kalk. Het ongeval gebeurde rond 09:30 uur op de Borgerweg in Schinnen. Lees hier meer.

Chauffeur krijgt gevaarlijke stof in ogen in Schinnen
Foto: Orange Media

Black Friday-drukte: deze maatregelen nemen de steden
Maastricht en Roermond nemen maatregelen om de drukte tijdens Black Friday in goede banen te leiden.Tijdens Black Friday - een dag waarop verkopers met de prijzen gaan stunten - worden in beide steden veel bezoekers verwacht. De gemeenten willen ervoor zorgen dat de anderhalvemetermaatregel kan worden gehandhaafd. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen