Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Zomerweer blijft nog even achter wolken steken

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 12:01

Maandenlang geheim onderzoek naar drugs, vat met salpeterzuur valt van heftruck en het zonnige zomerweer laat nog even op zicht wachten. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Maandenlang geheim onderzoek naar drugs
In een woning in Maastricht heeft de politie een half miljoen euro in contanten en 24 kilo cocaïne gevonden. De vondst is het resultaat van een maandenlange geheime operatie. De politie maakte eerder al bekend dat er twee mannen zijn gearresteerd. Lees hier meer.

Woning op slot na vondst harddrugs
Burgemeester Antoin Scholten heeft een woning in Blerick gesloten na de vondst van een handelshoeveelheid harddrugs. Het pand gaat voor een periode van vijf maanden op slot. Lees hier meer.

Cocaïne harddrugs
Foto: iStock

Isolatiebedrijf te positief over energiebesparing
Isolatiebedrijf Isoprofs uit Meijel heeft op verzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) informatie op zijn website aan moeten passen. Het bedrijf beweerde dat je met spouwmuurisolatie 30 tot 50 procent kunt besparen op je energierekening, maar in de praktijk blijkt dit niet altijd te kloppen. Lees hier meer.

Zomerweer laat nog even op zich wachten
We moeten nog even wachten op het echte lekkere zomerweer. Deze week blijft het wisselvallig en iets kouder dan normaal. Vanaf komend weekend wordt het waarschijnlijk wel droog en zonniger. Dan beginnen de zomervakanties voor de scholen in Limburg ook. Lees hier meer.

Vat met salpeterzuur valt van heftruck
Bij een tuinbouwbedrijf in Leunen is vanochtend een groot vat met salpeterzuur omgevallen. Tijdens het transport viel het vat van een heftruck. Zo'n 500 liter salpeterzuur is daarbij uit de tank gelekt. Er raakte niemand gewond. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen