Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Zomerweer blijft nog even achter wolken steken

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 12:01

Maandenlang geheim onderzoek naar drugs, vat met salpeterzuur valt van heftruck en het zonnige zomerweer laat nog even op zicht wachten. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Maandenlang geheim onderzoek naar drugs
In een woning in Maastricht heeft de politie een half miljoen euro in contanten en 24 kilo cocaïne gevonden. De vondst is het resultaat van een maandenlange geheime operatie. De politie maakte eerder al bekend dat er twee mannen zijn gearresteerd. Lees hier meer.

Woning op slot na vondst harddrugs
Burgemeester Antoin Scholten heeft een woning in Blerick gesloten na de vondst van een handelshoeveelheid harddrugs. Het pand gaat voor een periode van vijf maanden op slot. Lees hier meer.

Cocaïne harddrugs
Foto: iStock

Isolatiebedrijf te positief over energiebesparing
Isolatiebedrijf Isoprofs uit Meijel heeft op verzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) informatie op zijn website aan moeten passen. Het bedrijf beweerde dat je met spouwmuurisolatie 30 tot 50 procent kunt besparen op je energierekening, maar in de praktijk blijkt dit niet altijd te kloppen. Lees hier meer.

Zomerweer laat nog even op zich wachten
We moeten nog even wachten op het echte lekkere zomerweer. Deze week blijft het wisselvallig en iets kouder dan normaal. Vanaf komend weekend wordt het waarschijnlijk wel droog en zonniger. Dan beginnen de zomervakanties voor de scholen in Limburg ook. Lees hier meer.

Vat met salpeterzuur valt van heftruck
Bij een tuinbouwbedrijf in Leunen is vanochtend een groot vat met salpeterzuur omgevallen. Tijdens het transport viel het vat van een heftruck. Zo'n 500 liter salpeterzuur is daarbij uit de tank gelekt. Er raakte niemand gewond. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen