Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Zomers weekend begint koud

Geplaatst opvrijdag 31 augustus 2018 - 11:57

* Auto rijdt tegen appartement: minstens één gewonde
* Brech medio volgende week naar Nederland, tiplijn gesloten
* Leerlingen VMBO Maastricht: Geslaagd of gezakt?

Auto rijdt tegen appartement: minstens één gewonde
Een auto is in de nacht van donderdag op vrijdag in Sittard frontaal tegen een appartement gebotst. Daarbij zou minstens één gewonde zijn gevallen. Om 01:00 uur belandde het voertuig door nog onbekende oorzaak tegen de gevel van een appartementencomplex aan de Doctor Nolenslaan. Lees hier meer.

Foto: Niek van Herten

Koude start van zomers weekend
Vrijdag komt meteorologisch gezien een einde aan de hete zomer van 2018. En hoe! In de nacht van vrijdag op zaterdag koelt het behoorlijk af. Lees hier meer.

Brech medio volgende week naar Nederland, tiplijn gesloten
Nadat er ruim 1600 tips zijn binnengekomen, is de tiplijn die de politie heeft ingesteld voor de zoektocht naar Jos Brech vrijdag opgeheven. Het telefoonnummer werd vorige week geopend nadat politie en justitie de identiteit van de verdachte in de zaak-Nicky Verstappen bekend hadden gemaakt. Lees hier meer.

Foto: Spaanse politie/ policia.es

Leerlingen VMBO Maastricht: Geslaagd of gezakt?
Geslaagd of gezakt? Dat is de vraag die 200 leerlingen van het VMBO Maastricht vandaag alsnog beantwoord krijgen. De examens werden in juni afgekeurd door de Onderwijsinspectie vanwege meerdere tekortkomingen. Lees hier meer.

Kaasliefhebbers kunnen hart ophalen in Maastricht
Bij het Maastrichtse restaurant Brandsøn worden binnenkort gerechten gemaakt met de exclusieve Zwitserse kaas van Jean-Claude Biver, de directeur van horlogemerk Hublot. Daarmee wordt de horecazaak aan Het Bat het eerste restaurant in de Benelux waar de kaas verkrijgbaar is. Lees hier meer.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen