Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: YouTuber als heuse filmster rondgevlogen

Geplaatst opvrijdag 10 augustus 2018 - 11:58

* Overlast door opblaaszwembad
* Geen Russische deal voor Okita
* Limburger start actie voor Lombok

Privé-zwembad zorgt voor overlast
Het leek zo'n mooi plan: een opblaaszwembad kopen en deze op het balkon planten. Dat was het ook toen de zon nog scheen en de thermometer temperaturen van 30 graden Celsius en hoger aantikte. Toen het zonnetje voorzichtig verdween, besloten de bewoners van een bovenwoning het badje leeg te laten lopen. En daar waren de onderburen niet erg gelukkig mee. Lees hier meer.

Okita zag Russische roebels verdampen
Na negentien doelpunten voor MVV stond Jonathan Okita (21) op de drempel van een transfer naar het grote CSKA Moskou. De Russische club had interesse in de Duitse aanvaller, maar schrok zich kapot toen MVV de vraagprijs op tafel legde. CSKA bedankte vriendelijk en Okita bleef boos achter. Lees hier meer.

Jonathan Okita namens MVV in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.
Foto: Publiciteitsvisie

Raak het spoor niet bijster: veel werkzaamheden
Komend weekend wordt aangegrepen om op verschillende plekken aan het spoor te werken. Dat betekent dat niet alle treinen rijden zoals reizigers dat gewend zijn. Ga je op pad in het weekend? Kijk dan zeker even naar de aangepaste dienstregeling. Lees hier meer.

Bram steekt handen uit de mouwen in Lombok
Het Indonesische Lombok werd onlangs getroffen door een verwoestende aardbeving en het eiland kan alle hulp gebruiken. Die steun komt ook uit Limburgse hoek. Bram Borgers (26) uit Stein emigreerde een jaar geleden naar Lombok en zamelt geld in om zoveel mogelijk mensen op het eiland te kunnen helpen. Lees hier meer.

Foto: Facebook / Bram Borgers

Populaire YouTuber op het witte doek
De ontzettend populaire YouTuber Dylan Haegens maakt zich op voor zijn debuutfilm, die dit weekend in première gaat. Het kunststukje, geheel verrassend tot De film van Dylan Haegens gedoopt, wordt in vijf bioscopen gedraaid. Ook een bioscoop in geboorteplaats Venray krijgt de eer om één van de premières te mogen draaien. Haegens zal alle premières bijwonen, door met een helikopter van hot naar her te vliegen. Lees hier meer.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen