Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Wonder dat man niet overleed bij explosie

Geplaatst opwoensdag 13 maart 2019 - 11:59

* Mogelijk tóch mooi afscheid voor zwerver
* Komt Armin van Buuren naar Pinkpop?
* Guur weer op komst

Zoon zamelt geld in voor overleden zwerver
Stef Elbers, zoon van een Venlose zwerver die vrijdag overleed, start een crowdfundingsactie om de uitvaart van zijn vader te kunnen bekostigen. De crowdfunding moet een bedrag van 6500 euro opleveren om een door de gemeente betaalde anonieme uitvaart te voorkomen. Lees hier meer.

Mannen vluchten bij politiecontrole
Twee mannen zijn woensdagmorgen in een gestolen auto op de vlucht geslagen bij een politiecontrole in Helden. Dit laat een woordvoerder van de politie weten. Lees hier meer.

Foto: iStock

Komt Armin naar Landgraaf?
Het gonst altijd van de geruchten rondom de line-up van Pinkpop en dat is richting de jubileumeditie zeker niet minder. Volgens RTL Boulevard neemt dj Armin van Buuren dit jaar de afsluitende show op zondag voor zijn rekening. Lees hier meer.

Pech: weer wind en regen
Na de storm van zondag, is er woensdag weer kans op zware windstoten die gepaard gaan met onweer. Daarnaast is er kans op hagel. Volgens Meteo Limburg is er tegen de avond kans op zware windstoten. Lees hier meer.

Foto: Jean-Pierre Geusens

'Wonder van Heerlen' is geschied
Als we de politie mogen geloven, is het wonder van Heerlen geschied. Dinsdagavond ontstond er een gasexplosie in een woning, waarop een brand volgde. Volgens de politie mag de bewoner van geluk spreken dat hij het verhaal nog kan navertellen. Lees hier meer.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen