Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Winter is coming in Maastricht

Geplaatst opdonderdag 2 mei 2019 - 11:52

Troosteloos weer tijdens dodenherdenking, een beschonken automobilist belandt op zijn kant in een sleuf en een nieuw distributiecentrum in Venlo levert 175 nieuwe banen op... Dit en meer in onze 1Lunch.

Troosteloos weer tijdens dodenherdenking
Tijdens de dodenherdenking aanstaande zaterdag kan men in Limburg elke vorm van neerslag verwachten. Regen, onweer en zelfs natte sneeuw wordt voorspeld in delen van onze provincie. Lees meer.

Foto: iStock

Distributiecentrum Venlo levert 175 banen op
Met de komst van een nieuw distributiecentrum in Venlo komen er 175 banen die ingevuld moeten worden. Op Trade Port Noord zal VidaXL een tweede uitvalsbasis neerleggen. Lees meer.

Beschonken bestuurder belandt op zijn kant
Een bestuurder met een borreltje te veel op is met zijn auto van de weggeraakt en in een sleuf terecht gekomen. De auto belandde op zijn kant. De bestuurder hoefde niet over een rechte lijn te lopen, maar ontkwam niet aan een blaastest. Lees meer.

Foto: WeertdeGekste

De epische ontknoping van Game of Thrones in Maastricht
Winter is coming. Het einde van Game of Thrones nadert, de meest succesvolle fantasy-serie ooit. Een bioscoop in Maastricht gaat de epische ontknoping van de strijd om de Ijzeren troon op het witte doek laten zien. Lees meer.

Er is gestemd: finalisten MKB L1mburg Prijs bekend
De MKB L1mburg Prijs 2019 wordt weer uitgereikt! Het publiek heeft kunnen stemmen op de genomineerden, waarbij drie bedrijven als finalisten uit de bus kwamen. Welke? Lees meer.

Archieffoto MKB L1mburg Prijs 2018
Foto: L1

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen