Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Winter is coming in Maastricht

Geplaatst opdonderdag 2 mei 2019 - 11:52

Troosteloos weer tijdens dodenherdenking, een beschonken automobilist belandt op zijn kant in een sleuf en een nieuw distributiecentrum in Venlo levert 175 nieuwe banen op... Dit en meer in onze 1Lunch.

Troosteloos weer tijdens dodenherdenking
Tijdens de dodenherdenking aanstaande zaterdag kan men in Limburg elke vorm van neerslag verwachten. Regen, onweer en zelfs natte sneeuw wordt voorspeld in delen van onze provincie. Lees meer.

Foto: iStock

Distributiecentrum Venlo levert 175 banen op
Met de komst van een nieuw distributiecentrum in Venlo komen er 175 banen die ingevuld moeten worden. Op Trade Port Noord zal VidaXL een tweede uitvalsbasis neerleggen. Lees meer.

Beschonken bestuurder belandt op zijn kant
Een bestuurder met een borreltje te veel op is met zijn auto van de weggeraakt en in een sleuf terecht gekomen. De auto belandde op zijn kant. De bestuurder hoefde niet over een rechte lijn te lopen, maar ontkwam niet aan een blaastest. Lees meer.

Foto: WeertdeGekste

De epische ontknoping van Game of Thrones in Maastricht
Winter is coming. Het einde van Game of Thrones nadert, de meest succesvolle fantasy-serie ooit. Een bioscoop in Maastricht gaat de epische ontknoping van de strijd om de Ijzeren troon op het witte doek laten zien. Lees meer.

Er is gestemd: finalisten MKB L1mburg Prijs bekend
De MKB L1mburg Prijs 2019 wordt weer uitgereikt! Het publiek heeft kunnen stemmen op de genomineerden, waarbij drie bedrijven als finalisten uit de bus kwamen. Welke? Lees meer.

Archieffoto MKB L1mburg Prijs 2018
Foto: L1

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen