Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Wie ging er kopje onder in Susteren?

Geplaatst opmaandag 25 juli 2016 - 11:59

* Zoektocht naar misschien wel niemand in Susteren
* De natuur wordt weer droog...
* Bang voor terreur? Even niet, ik heb vakantie!

Drenkeling of geen drenkeling in Susteren
Sinds gisteravond zoekt de brandweer in het meertje van camping Hommelheide in Susteren naar een drenkeling. Drie zwemmers zweren namelijk dat ze iemand kopje onder hebben zien gaan, die niet meer boven kwam. Maar ondanks bootjes, duikers en sonar is er nog niemand boven water. Op de camping zelf is in ieder geval niemand vermist.

Bang? Nu even niet, ik heb vakantie
Aanslagen in Duitsland en Frankrijk, onrust in Turkije... Als het nieuws in die populaire vakantielanden gebeurt, komt het allemaal wel heel erg dichtbij. Toch laten Limburgers zich daardoor niet afschrikken, blijkt uit een enquête.

Foto: Istock

Code Geel
Na een paar kletsnatte weken begint het nu eindelijk ècht zomer te worden. En dat merkt ook de brandweer, die voor Noord- en Midden-Limburg nu Code Geel heeft afgekondigd. Dat betekent dat het risico op natuurbranden alweer een beetje hoger ligt dan vorige week. Oppassen dus met barbecuen in het wild.

Maastricht onveilig?
Na verschillende verkeersongelukken in de Maastrichtse binnenstad kun je je afvragen hoe veilig het daar nog is. Vooral in en rond de driehoek Grote Gracht-Statenstraat- Brusselsestraat is het vaak linke soep. De roep om nieuwe maatregelen wordt luider, maar de gemeente wil daar nog niet aan.

Foto: ANP

Wielrennen kijken nà de Tour
In de Tour was Wout Poels de veelgeroemde luitenant van winnaar Chris Froome, maar deze week mag de renner uit Blitterswijck gaan fietsen voor zijn eigen eer. Vanavond staat Poels aan de start in Boxmeer, vrijdag zijn de straatjes rond de kerk van Heerlen zijn parcours.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

1Lunch: Zwarte Zondag door Iron Man
Eenzame ouderen op lunch getrakteerd door studenten
Het lekkerste lunchbroodje komt uit Limburg
Leraar van het Jaar spart met koningin over onderwijs
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen