Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Vragen rond verkeerssituatie Pinkpopdrama

Geplaatst opwoensdag 20 juni 2018 - 11:55

* Was de Mensheggerweg open of niet?
* Limburg loopt niet aan de leiband met schoenwinkels
* DSM doet het goed en wil meer

Limburg loopt niet in de pas met schoenwinkels
Limburg loopt niet helemaal in de pas, als het gaat om de terugloop in het aantal schoenenwinkels. Limburg heeft relatief gezien nog de meeste winkels (21 per 100.000 inwoners) waar schoeisel wordt verkocht. Lees hier meer.

Foto: iStock

DSM gaat goed en wil meer
Het gaat goed met DSM. Het speciaalchemiebedrijf wil de omzet gaan opvoeren naar 5 procent. Het chemieconcern is van plan om daarvoor bedrijven in de voedingssector over te nemen. Zo gaat DSM ook investeren in innovaties en reiken de plannen nog verder. Lees hier meer.

Het hoofdkantoor van DSM in Heerlen.
Foto: Wikimedia Commons

Onderzoek openstelling weg Pinkpopdrama
​Mocht de Mensheggerweg om 4:00 uur al open zijn vlak voor het Pinkpopdrama? Dat gaan justitie en politie nu onder andere onderzoeken. Ook wordt gekeken of de veiligheidsvoorschriften werden nageleefd. Lees hier meer.

Op de plek van het ongeluk werden dinsdag bloemen en kaarsen neergezet.
Foto: Frank Moonen

Leerling Hermsen heropent Hermsen
In de keuken van het voormalig sterrenrestaurant van Toine Hermens in Maastricht staat binnenkort een bekende van de topkok. Het is namelijk oud-leerling Joël Reintjens die zijn intrek neemt in het pand aan de Sint Bernardusstraat. Hij zal de keuken van binnen kennen, waar hij als zeventienjarige zijn culinaire carrière begon als koksleerling in de zaak van Toine Hermens. Lees hier meer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen