Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Vrachtwagenbrand zorgt voor ellende op A2

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 11:55

Eerste vliegtuigwrak wordt opgegraven, twee daders zoek na overval op Burger King en DJ Admin spoorde zijn publiek niet aan tot roepen leus. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Eerste vliegtuigwrak wordt opgegraven
Het opgraven van de Engelse Short Sterling-bommenwerper is vanmorgen bij abdij Lilbosch in Pey begonnen. Het is de eerste van zeker dertig tot vijftig vliegtuigwrakken in heel Nederland die de komende jaren geborgen worden. Het opgraven ging nog niet voortvarend, want het afvoeren van het grondwater bleek een grotere klus te zijn dan vooraf gedacht. Lees hier meer.

Sterling bommenwerper
Foto: L1

Nog drie gewonden in ziekenhuis na incident Kempencross
Nog drie mensen liggen in het ziekenhuis na het incident op de Kempencross in Leende. Een 21-jarige man uit Reuver zou met zijn wagen het publiek in zijn gereden. Hij wordt verdacht van poging tot moord of doodslag. Lees hier meer.

Twee daders zoek na overval op Burger King
Twee overvallers zijn nog op de vlucht, nadat ze gisteravond toesloegen bij de Burger King in Roermond. Het fastfoodrestaurant op het Retailpark kreeg rond 23:00 uur onaangenaam bezoek van het duo. Ze gingen er op een scooter vandoor. Lees hier meer.

Overval Burger King (15 sep 2019)
Foto: Fer Traugott

DJ Admin: 'Spoorde niemand aan voor Alle Duitsers Zijn Homo'
DJ Admin zegt geen kinderen aangezet te hebben tot het zingen van ‘Alle Duitsers Zijn Homo’ tijdens een feest ter ere van 75 jaar bevrijding. Hij draaide het liedje ‘Seven Nation Army’ waarop de kinderen de leus scandeerden. Het feest werd speciaal voor kinderen van 11 tot 15 gehouden in de Mondial in Beek. De organisatie heeft haar excuses aangeboden. Lees hier meer.

Vrachtwagenbrand zorgt voor ellende op A2
Een brandende vrachtwagen zorgt voor heel wat rompslomp op de A2 bij Weert. De snelweg richting Maastricht moest vanmorgen al dicht voor het blussen van het de truck die geladen was met papier. Daarna ging de A2 dicht om het uitgebrande voertuig te kunnen bergen. De weg is naar verwachting tot ongeveer 14:00 uur dicht. Lees hier meer.

Brand Weert A2 (16 sep 2019)
Foto: Nederweert24.nl
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen