Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: 'Volop mooie lelijkheid in Limburg'

Geplaatst opvrijdag 10 januari 2020 - 12:00

Handrem vergeten: auto in water gerold in stadspark, Venlose politie zet dubieuze klussers de stad uit en is er nog plek voor kleding in de winkelstraat? Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Gedoe om leeftijdsgrens feestavond na LVK-finale
Een feestavond in Echt, daags na de LVK-finale, hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar of ouder. Dit is tegen het zere been van enkele inwoners van Echt. Lees hier waarom er een leeftijdsgrens is.

Handrem vergeten: auto in water gerold in stadspark
Een auto is vanmorgen in de vijver bij het stadspark van Maastricht beland. De onfortuinlijke eigenaresse was vergeten haar auto op de handrem te zetten. Lees hier meer.

Auto belandt in vijver Maastricht (10 jan 2020)
Foto: L1

Is er nog plek voor kleding in de winkelstraat?
Didi failliet, modeketens Promiss en Steps die een groot aantal winkels afstoten en Coolcat dat vorig jaar de deuren noodgedwongen moest sluiten. De ketens moeten volgens retaildeskundigen ook de hand in eigen boezem steken. Lees hier meer.

Venlose politie zet dubieuze klussers de stad uit
Twee dubieuze klusjesmannen zijn donderdagavond door de Venlose politie de stad uit gezet. Het Brabantse duo ging in Velden de deuren af om mensen hun diensten op te dringen, maar werd gestuit toen inwoners de politie waarschuwden. Lees hier meer.

Bestelbus klussen klusjesman werklui
Foto: Istock

Ereplek voor Parkstad in reisgids met 'prachtige lelijkheid'
Journalist Mark van Wonderen heeft een fascinatie voor aandoenlijke treurnis en onontkoombaar verval. In zijn reisgids, die Treurtrips heet, belicht hij Venray, Venlo, Horst, Valkenburg, Vaals, Limburgse seksclubs en de hele regio Parkstad. Lees hier waarom.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen