Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: VMBO Maastricht, wat is het nou?

Geplaatst opdinsdag 10 juli 2018 - 11:58

* Vader en zoon Verstappen testen supersportwagen
* Opnieuw aanhouding voor dodelijke schietpartij
* Vlam in de pan bij Venloos ontbijt

Vader en zoon Verstappen testen supersportwagen
Aston Martin heeft Max Verstappen en zijn F1-collega Daniel Ricciardo gevraagd om een testrit met de pijlsnelle Valkyrie te maken. Dit racemonster wordt gezien als het kroonjuweel van het Britse automerk. Aston Martin wil overigens niet alleen gebruik maken van de stuurkunsten van de 20-jarige Red Bull-coureur. Ook vader Jos Verstappen mag achter het stuur kruipen. Lees hier meer.

Opnieuw aanhouding voor dodelijke schietpartij
Er is opnieuw een Limburger opgepakt vanwege een dodelijke schietpartij in Breda. In april werd in een flat in die stad de 26-jarige Kaan Safranti doodgeschoten. In totaal zitten er nu zes Limburgers vast vanwege de moord. Het vermoedelijke moordwapen is in de berm van de snelweg A58 teruggevonden. Lees hier meer.

Het tv-programma Opsporing Verzocht had eerder aandacht voor de zaak.

Vlam in de pan bij Venloos ontbijt
Een ontbijtje dat bestaat uit melk, cornflakes en wat fruit is niet alleen gezond, maar ook veilig. Een ontbijt met snacks uit de pan is misschien wel lekker, maar je loopt wel iets meer risico. Dat bleek vanmorgen in een studentenhuis in Venlo. Lees hier meer.

VMBO Maastricht: toch geen herexamen maatschappijleer
Je denkt dat je geslaagd bent voor je VMBO-opleiding, blijkt dat niet het geval te zijn. Er moet van alles ingehaald worden, te beginnen met maatschappijleer. Dus je schort je vakantiebaantje op, je zegt je vakantie af en je begint te studeren. En dan krijg je te horen dat je tòch geen herexamen maatschappijleer hoeft te doen. Lees hier meer.

Brekebeen cancelt optreden dancefestival Neverland
Balen voor de fans van Sam Feldt. Hij zou komend weekend optreden op het nieuwe dancefestijn Neverland in Landgraaf. Maar de deejay heeft zijn been gebroken en dus kan hij niet komen. Er is een vervanger geregeld. Lees hier meer.

Dear fans, Thanks for all the love and support - as you might have noticed I have been off the radar for the past week to rest and to process what has happened. Your kind words and well-wishes really helped me a lot. I just came back from the hospital and received some more info from the doctors. Unfortunately, during my recent scooter accident I sustained a tibial plateau fracture, which is a nasty break in the upper part of my lower leg. I need surgery to be able to heal properly, which is scheduled for Thursday July 12th. After surgery, at least 6 weeks of rest and revalidation are needed. Therefore I’m very sad to announce I won’t be playing any of the announced shows until the 23rd of August. I’ll keep you updated about my surgery and recovery and when there is news to share you guys will be the first to know. I can’t put into words how sad I am about cancelling these shows and the whole situation. I am deeply sorry to all my fans that were looking forward to seeing me and the band live. Me and my team are working really hard together with promoters to reschedule the shows to a later date. All I can do now is take my rest and hope for a smooth and good recovery. I can’t wait for the moment to rock on stage once again! Much love, Sam Feldt

Een bericht gedeeld door Sam Feldt (@samfeldtmusic) op

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen