Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Vliegtuigen gaan de 'mist' in

Geplaatst opdinsdag 3 december 2019 - 11:53

Door de dichte mist bij Eindhoven wijken vliegtuigen uit naar Maastricht Aachen Airport, Tom Dumoulin zou volgend jaar aan de start van de Giro d'Italia staan en twee Limburgse bedrijven in race 'Slechtste Slogan 2019'. Dit en meer in onze 1Lunch.

Twee Limburgse bedrijven in race 'Slechtste Slogan 2019'
Twee Limburgse bedrijven zitten in de finale van verkiezing van de Slechtste Slogan van 2019. Rijschool Rayactie uit Vlodrop en Fidus Makelaardij dingen mee naar de Blauwe Tegel, de jaarlijkse prijs voor de slechtste slogan. Lees hier meer.

Dichte mist Eindhoven: vliegtuigen wijken uit naar MAA
Door de dichte mist bij Eindhoven, kunnen er geen vliegtuigen landen op Eindhoven Airport. Hierdoor wijken ze onder meer uit naar Maastricht Aachen Airport. Lees hier meer.

'Dumoulin gaat voor revanche in Giro d'Italia'
Tom Dumoulin verschijnt volgend jaar aan de start van de Giro d'Italia. Dat schrijft de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport tenminste. Lees hier meer.

ANP
Foto: ANP

Nieuwe burgemeester Brunssum krijgt 'getemde' raad
Brunssum krijgt vanavond in een speciale raadsvergadering te horen wie van de dertien kandidaten voor de burgemeesterspost de voorkeur heeft van de gemeenteraad. Op dit moment is Gerd Leers de waarnemend burgemeester van Brunssum. Lees hier meer.

Kanye West blijkt groot fan van André Rieu
André Rieu heeft fans over de hele wereld. Een van deze bewonderaars blijkt niemand minder dan 'de man van Kardashian of zoiets' te zijn, zoals de Maastrichtenaar rapper Kanye West noemt. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen