Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Vijf tientjes voor gebroken hart

Geplaatst opdinsdag 9 februari 2021 - 12:14

Oplegger met ammoniak schiet los van trekker op A73, vernieler monument Nicky Verstappen niet opnieuw bestraft en dure dag voor roekeloze automobilist: dit is de 1Lunch.

Vijf tientjes voor gebroken hart gevangene
Een voormalig gevangene van de bajes in Ter Peel heeft een tegemoetkoming van vijftig euro gekregen, omdat haar geregistreerd partnerschap-ceremonie onnodig lang werd uitgesteld door de gevangenisdirectie. Het bleek een doekje voor het bloeden; haar relatie overleefde het lange wachten niet. Lees hier meer

Dure dag voor roekeloze bestuurder
Maandag was een duur dagje voor een ietwat roekeloze automobilist: binnen een half uur scoorde hij vier bekeuringen: een voor te hard rijden, twee voor onverzekerd rijden en nog een vierde voor het negeren van een rijverbod. In overleg met de officier van justitie is bovendien beslag gelegd op zijn auto. Lees hier meer

Trucker verliest lading ammoniak op A73
Een trucker verloor vanmorgen zijn oplegger op de toerit Roermond-Oost van de A73 in zuidelijke richting. Het bulktransport was gevuld met ammoniak, een gevaarlijke stof. Dat maakt het afslepen van de oplegger nét wat ingewikkelder. Lees hier meer

Politie schiet bij aanhouding overvaller
De politie heeft vannacht in Kerkrade een schot gelost bij de aanhouding van een man die kort daarvoor een paar straten verderop een overval had gepleegd. De man hield zich schuil in een woning, maar weigerde te luisteren toen de politie hem naar buiten wilde halen. Na een waarschuwingsschot gaf de man zich over. Lees hier meer

Geen nieuwe straf voor vernielen monument Nicky
Heerlenaar Eric A. krijgt geen nieuwe straf voor het vernielen van het monument voor Nicky Verstappen op de Brunssummerheide. Hij zat al eerder drie dagen in voorarrest voor het vernielen van hetzelfde monument. Maar de Heerlenaar heeft ernstige psychische problemen, oordeelt de rechter. Lees hier meer

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen