Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: VieCuri brengt coronapatiënten elders onder

Geplaatst opwoensdag 28 oktober 2020 - 12:00

VieCuri verplaatst coronapatiënten, Tom Dumoulin stapt af in Spanje en Sjef Diederen meest gedraaide Limburgse artiest bij uitvaarten in Limburg. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Ziekenhuis verplaatst patiënten vanwege corona
Het VieCuri ziekenhuis gaat noodgedwongen coronapatiënten verplaatsen. Het aantal coronapatiënten is in 24 uur tijd flink gestegen, waardoor het hospitaal deze keuze moet maken. Lees hier meer.

Wielerseizoen zit erop voor Tom Dumoulin
Tom Dumoulin verschijnt woensdag niet aan de start van de Ronde van Spanje. De Maastrichtse wielrenner is vermoeid en zet daarom een punt achter zijn wielerseizoen. Hij richt de pedalen op volgend seizoen. Lees hier meer.

Sjef Diederen meest gedraaide Limburgse artiest bij begrafenissen
Sjef Diederen is de meest gedraaide artiest tijdens uitvaarten en crematies in Limburg. Zijn nummer Geneet van 't Laeve staat op nummer 1 in de lijst van meest gedraaide Limburgse uitvaartnummers. Lees hier meer.

Verdachte aangehouden na overval op supermarkt
De politie heeft een verdachte aangehouden die mogelijk betrokken is bij de overval op een supermart in Hoensbroek, afgelopen zomer. Twee overvallers drongen toen de supermarkt binnen. Hoe de politie de verdachte op het spoor is gekomen, is niet bekend. Lees hier meer

Geëvacueerde Kerkradenaren terug naar huis
De bewoners van een appartementencomplex in Kerkrade kunnen weer naar huis. Dinsdagavond zijn zij uit huis gehaald, nadat er een gaslek was ontdekt. Netbeheerder Enexis verhelpt de lekkage. Lees hier meer.

Edit - Gaslek Patronaatstraat Kerkrade (27 okt 2020)
Foto: Orange Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen