Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Verwaarloosde honden gered uit flat

Geplaatst opdinsdag 5 november 2019 - 11:54

Vijf hooligans aangehouden na VVV-Feyenoord, man (53) verdacht van misbruiken kwetsbaar buurmeisje, uitverkoop bij Toverland en politie neemt verwaarloosde honden in beslag. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Kwart miljoen voor kruisigingsspektakel
De provincie draagt 250.000 euro bij aan de organisatie van The Passion in Roermond op 9 april volgend jaar. De totale kosten van de organisatie bedragen ongeveer 900.000 euro. Volgens gedeputeerde Ger Koopmans past het spektakel bij Roermond en bij Limburg. Lees hier meer.

Vijf hooligans aangehouden na VVV-Feyenoord
De vijf mannen zaten in het thuisvak en waren onderdeel van een groep die zowel tijdens als na de wedstrijd de confrontatie opzocht met Feyenoord-supporters. De Venlose hooligans kregen daarbij versterking van Engelse en Duitse voetbalfans. Lees hier meer.

Supporters tijdens de wedstrijd
Foto: Orange Pictures

Man (53) verdacht van misbruiken kwetsbaar buurmeisje
Een 53-jarige man uit Bingelrade wordt verdacht van het misbruiken van een minderjarig buurmeisje. Het meisje was destijds drie jaar oud. Verdachte Remy zou het meisje ringen hebben gegeven zodat ze haar mond hield. Lees hier meer.

Een leuke souvenir? Onderdelen achtbaan Toverland te koop
Pretpark Toverland in Sevenum verkoopt de decoratieve stalen zijpanelen die op de treintjes van de houten achtbaan Troy zaten. Wel iets duurder dan de parafernalia die je in de normale souvenirwinkel vindt. Lees hier meer.

Foto: Toverland

Politie neemt verwaarloosde honden in beslag
De dierenambulance en de politie hebben drie verwaarloosde honden weggehaald bij hun eigenaar in Vaals. Eerder kreeg de eigenaar van de dieren al een waarschuwing. Bij een nieuwe controle gisteren bleken de omstandigheden nog steeds zo slecht. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen