Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Verwaarloosde honden gered uit flat

Geplaatst opdinsdag 5 november 2019 - 11:54

Vijf hooligans aangehouden na VVV-Feyenoord, man (53) verdacht van misbruiken kwetsbaar buurmeisje, uitverkoop bij Toverland en politie neemt verwaarloosde honden in beslag. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Kwart miljoen voor kruisigingsspektakel
De provincie draagt 250.000 euro bij aan de organisatie van The Passion in Roermond op 9 april volgend jaar. De totale kosten van de organisatie bedragen ongeveer 900.000 euro. Volgens gedeputeerde Ger Koopmans past het spektakel bij Roermond en bij Limburg. Lees hier meer.

Vijf hooligans aangehouden na VVV-Feyenoord
De vijf mannen zaten in het thuisvak en waren onderdeel van een groep die zowel tijdens als na de wedstrijd de confrontatie opzocht met Feyenoord-supporters. De Venlose hooligans kregen daarbij versterking van Engelse en Duitse voetbalfans. Lees hier meer.

VVV Venlo Feyenoord Supporters
Supporters tijdens de wedstrijd
Foto: Orange Pictures

Man (53) verdacht van misbruiken kwetsbaar buurmeisje
Een 53-jarige man uit Bingelrade wordt verdacht van het misbruiken van een minderjarig buurmeisje. Het meisje was destijds drie jaar oud. Verdachte Remy zou het meisje ringen hebben gegeven zodat ze haar mond hield. Lees hier meer.

Een leuke souvenir? Onderdelen achtbaan Toverland te koop
Pretpark Toverland in Sevenum verkoopt de decoratieve stalen zijpanelen die op de treintjes van de houten achtbaan Troy zaten. Wel iets duurder dan de parafernalia die je in de normale souvenirwinkel vindt. Lees hier meer.

Troy Toverland Achtbaan
Foto: Toverland

Politie neemt verwaarloosde honden in beslag
De dierenambulance en de politie hebben drie verwaarloosde honden weggehaald bij hun eigenaar in Vaals. Eerder kreeg de eigenaar van de dieren al een waarschuwing. Bij een nieuwe controle gisteren bleken de omstandigheden nog steeds zo slecht. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen