Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Verstappen niet positief over coronaplan Red Bull

Geplaatst opmaandag 30 maart 2020 - 11:59

Pasgeboren baby besmet met het coronavirus, aangepaste editie van The Passion en mentor wilde Max Verstappen besmetten met corona. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Lichaam gevonden in kanaal
In het kanaal in Weert is vanochtend een lichaam gevonden. De brandweer werd rond 7:00 uur opgeroepen om het lichaam uit het water te halen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Forensisch onderzoek moet daar duidelijkheid over brengen. Lees hier meer.

drenkeling Weert - 30 mrt
Foto: Weertdegekste

Aangepaste editie van The Passion
Hoewel The Passion dit jaar in Roermond afgelast is, komt er toch een speciale aangepaste editie op tv. Een live vertelling wordt uigezonden, die wordt afgewisseld met scènes en liedjes uit de afgelopen negen edities. Het bekende verlichte Passion-kruis vormt het decor vna de uitzending. Lees hier meer.

Pasgeboren baby besmet met corona
Niet alleen oudere mensen worden ziek van het coronavirus. Ook baby Eibhilin van zeven weken oud uit Reuver bleek besmet. Ze kreeg koorts en moest twee nachten in het ziekenhuis in Venray blijven. Alleen haar moeder mocht bij haar blijven. Lees hier het verhaal van vader Daniël en moeder Megan.

baby Eibhilin besmet Reuver - 30 mrt 2020
Foto: Hart van Nederland

Moszkowicz mag niet terugkeren als advocaat
Bram Moszkowicz mag niet terugkeren als advocaat. Dat oordeelde het hof van discipline vandaag. Tegen deze beslissing is nu geen beroep meer mogelijk, over ten minste een jaar zou de voormalig advocaat wel weer een nieuwe poging kunnen wagen. Lees hier waarom Moszkowicz niet terug mag keren.

Mentor wilde Verstappen met corona besmetten
Het opmerkelijke plan van Red Bull Racing-goeroe Helmut Marko om Max Verstappen in een gecontroleerde omgeving met het coronavirus op te zadelen, is afgeschoten. Zijn idee werd binnen het team 'niet echt positief ontvangen'. Verstappen traint vanwege de uitbraak van het coronavirus thuis, in een simulator. Lees hier meer over het opmerkelijke plan.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen